maanantaina, elokuuta 22, 2005

Mummeleita ja rokkijuttuja

Edelliseen liittyen vielä hassu (minusta?) juttu kissoista. Herään aina öisin luulemaan, että jompi kumpi kissoista on kuollut. Ne vanhukset kun nukkuu niin sikeästi. Viime yönä nousin istumaan ja silittelin jalkopäässä nukkuvaa Monaa. Ei mitään reaktioita. Nostin sen häntää ja pudotin alas. Mikään kohta ei liikahtanut. Nyt aloin katsoa, hengittääkö se kissa edes. No, tietysti se hengitti. Sehän vain nukkui ja minun häiriköintiini ei ollut ilmeisesti syytä reagoida.

Jotkut mummot ovat hassuja. Kun ne tulevat bussin kyytiin, saattaa kuski usein jäädä odottelemaan vähän pitemmäksi aikaa ennen kuin kaasuttelee eteenpäin - jotta mummo ehtii istumaan. Mutta mummojenhan pitää siinä tapauksessa sitten kipittää entistä pitemmälle siellä bussissa. Perinteinen paikka ja siihen vaivattomasti paikallaan olevassa bussissa hakeutuminen ei riitä, sillä istumaanhan ei bussissa voi mennä ennen kuin on kasseineen kimpoillut pitkin (tai edestakaisin) käytävää ja lopulta heittäytynyt jollekin penkille aivan viime hetkellä :D

Viikonloppuna käväisin parin ystävän kanssa Laukaan Sararockissa. Jooh... Ihan mukavaa oli, että sää suosi. Bänditarjonnasta en suunnattomasti nauttinut, vaikka ihan kivaa oli käydä kuulostelemassa pitkästä aikaa semmoistakin soitantaa.