tiistaina, maaliskuuta 21, 2006

Aiivastthuss!!

Ryysk.

Joo, ei ollut tullut eiliseen punnitukseen mennessä painoa juuri paljon ollenkaan (minulle kun 1-2 kilon painonnousu ei ole ollenkaan mitään painoa toisin kuin ehkä 50-kiloiselle ihmiselle). Olin lihonut tasaiseen tahtiin vain vähän yli 200 g/ viikko, joka on oikein suositeltava tahti. Hianoa, että sisälläni kasvava alien käyttää ravinnokseen :-/ minun vararasvojani. Muutenkin kaikki on erittäin ok. Varsinkin illalla saimme hyviä uutisia myös rakenneultrassa. Kaikki osat, joita siinä voidaan tarkastella, olivat ihan hyvin toimivia. Siellä se olla möllötteli, maiskutteli suullaan ja sätkytteli välillä käsillään. Aika rauhallisesti otti koko toimituksen, jos vertaa siihen vauhtiin, mikä oli päällä n. 10 viikkoa sitten ultrassa. Silloin se tosin oli vaan jotain täysin refleksimäistä poukkoilua. Sukupuolta ei kysytty, en tiedä olisiko sitä kerrottukaan. Minä bongasin siellä jonkin epäilyttävältä näyttävän töröttimen, mutta... eihän sitä tiedä, millaisena se sieltä ulos tulee.

Kevätsuunnitelmat näyttävät moninaisilta. Meille olisi tarjolla viime kesänä tutuksi tullut lomamökki viikolle 20 Närpiössä ja kutsuttu on myös Ahvenanmaalle sukulaisten vuokramökille kyläilemään. Ja isännän graduohjaaja tarjosi myös matkaopas-palveluita Kreetalta. Pääsisi ihan aitoon kreetalaiseen elämään, ruokaan ja maisemiin tutustumaan. Melko jännittävää. Varmaan huisia myös isomahaisena. Minulla ei periaatteessa ole ollenkaan lomapäiviä, joten saapa nähdä, miten järkkään tuollaisen "etätyöskentelyviikon" toukokuulle.

Olen onnellinen siitä, että pikkusiskelini työharjoittelu on lähtenyt mukavasti käyntiin, eikä eka päivä terveyskeskuksen vuodeosastolla ollut järkyttänyt pahasti. Hyvä ensivaikutelma lupaa aina hyvää :) Ja tokihan hoitotyössäkin on vaihtelevia työpäiviä, eli ei niitä kauhujakaan ihan välttämättä edes joka viikolle mahdu, vaikka niitä väistämättä jossain vaiheessa eteen tuleekin. Peukut pystyssä Tainalle siis! Ja hih, kohta se hassu ihminen muuttaa tänne bigsitiin meidän lähelle. Peukut pystyssä suotuisan kämppiksen (poissaolevan ;)) suhteen myös!