keskiviikkona, maaliskuuta 08, 2006

Duidaduida

Läpäisin sen ajokokeen ensimmäisellä kerralla, huh! Ei ollut helppoa, vaikka ihan käsittämättömän paljon ei jännittänytkään. Mokailinkin ihan kivasti. Jäi melkein harmittamaan ne mokat, vaikka eihän niillä enää ole väliä. Paitsi jos toteutan niitä uudelleen joka päivä autoillessani. Minä olen se, joka tuuppaa eteesi kaistaa vaihtaessa ehkä hiukan yllättäen. Sori...

Nyt on sitten harjoiteltu isännän autolla ajamista päivittäin. Onhan se erilaista ja parkkeerata en osaa ollenkaan, vaikka kuinka hartaasti yritän. Auto ei käänny kuin minun ajatukseni, mutta ehkä vielä joskus opin sen tavoille.

Istuskelen tässä kissa sylissä koneen ääressä. Minni tuli siihen kertomaan asioitaan - puskemalla lähinnä yrittää estää naputteluni. Ja nyt se laskeutui makuulle käsivarren päälle, kätevää.

Hmmm... Tarkoituksenani on ollut, että näitä joitakin tekstejä olisi mahdollista muiden myös kommentoida, mutta enpä nyt tällä selaimella pääsekään tekemään valintaa kommenttimahdollisuuksiin. Tässä viestissä toki ei ole mitään kommentoimisen aihetta, mutta noin niinku yleensä silleen junou.